Isnin, 2 November 2009

Cuti cuti Malesia....

Assalamualaikum...

Hai...arini tuesday..nenek dah balik dari KK nih..

Best ker nenek??Uncle wawa kate panah sane...haruslah uncle wawa putra lilen kann?toingggg..toinnggg...

Entry takde kaetan pum ngam cuti-cuti malesia yer...

Meh tunjok sket aritu mama I main netball..pas game..I taknak r gi ngam mama pasai muke mama itam....tu r sape suwoh main lenggok muka kat mateari??

Alkesahhhhnyeeee....


Ni adelah training konon2 dua minggu sbelum game..adelah ant. paling awal gak r blateh..I dilantek sbg penguros beliau...

Haaa..training lagi..lagi..lagi...dan lagiii..

Pastu dah boring asek blatih situ..last2 gi r kat court betul2 nuh...cewahh..nasi semangat btol..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

dan....nilah hasilnye...bila byk trening...bagos tul dokter tu gi balot cenggini...nasep tak dia minta mamat bangla yg tgh buat bangunan tu gi tampal simen kat tangan mama nih...Seminggu nak lawan kene cenggini...

Namon setemelah mendapat urotan tradisional dari Tok yg baru balek betape kat pulau kambing iaitu tok wan ebrahim..barulah tangan mama buleh gerak..wan ebrahim tu balut jugak..siap letak abok kayu..tapi takde r mcm dokter tu letak kain cengitu..pehal plak mama ade alasan nak ponteng dari mandikan I laa tu..harus Abah kene okey..


Semasa hari pelawanan...

Mama's team

pehal suke gambo senget2..kang tak pasal jalan senget baru tau!owos..kemain mama mu nih...main sambel galok...
Sbg penguros mama, mama nih kena tingkatkan ketinggian agar di lain kali mudah menakap/mengambil bola dan juge menyiku kpala pihak lawan..tak perlu neting2 bagai..hahaa

So thanks ke abah..abah pom maen jugak..sori yer tak amik gambo pom abah main..abah power keh..main lompat si katak lompat...

the result is....
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..


dapat pingat gangse dan juge seekor angse untok dibela di rumah maseng2..


Perlulaa Penguros yang pake...ape kejdah pake tayang2 bukan wakil melesia pom!!!

3 mulut berkata:

mekda berkata...

apa ar awisy ni..igt ko g cuti ke obersea senyap2..rupa nyer g main netball jer..apa2 pun kami sungguh gumbira berada di SABAH..jangan marah bah!!!

Rozieamierizrah berkata...

Darwish.....kuat sgt ker mama main netball sapai berbalut tangan....kesiannya apa2 pun m.teh tbklah kat mama darwish sakit2pun lawan jg bola....bestlah mama darwish niiiiiiii.

tiHa berkata...

mcm ada org buta je main dlm group ni..siap pakai spek itam lagi..kelasss g222