Rabu, 27 Julai 2011

Awisy nak cite pasal PokTeh..

Ai pom taktahu cenggane budak kecik bleh ada citer pasai PokTeh dia..

Sebelumni dia kecik, jadi dia tak ambil kesah pom..bila sekarang dah reti, dah nampak pelik dari orang lain.dia ambil kesah..

Pok Teh dulu ekseden, pastu atas sebab2 tak boleh dielakkan terpaksa pakai kaki palsu lepas tu sampai lah sekarang...

Jadinya...pas ai balik dari phuket ni, dia duk crita pasai pok teh...duk lam keta pom "mama, mama cite pasai pokteh mama.."...

Jadi ni ler poktehnya... yang tengah naik parachut tu...hehehhe...


Pastu suruh laa budak kecik ni citer.... nak dengar...??? jummm..

Tajuk nye.. macamana kaki Pokteh leh jadi macam tu... bersama dengan Awisssyyyyy..

:)





video

Isnin, 25 Julai 2011

update update sane sini

Huhuhu..

Akhirnye sampei dah masuk opisss... masih agi seseme..adoiii..ngam muhammad darwisy pom demam + also papa ye pom demam ...

my fav pic captured by my opismate...ni dekat hotel aman residence, patong, phuket...

minggu ni last dapat lunch2 ek..minggu depan dah pose...

dan tahniah kepada http://www.sukadukacita.blogspot.com dengan kelahiran baby boy yang shomel...

Semoga sehat2 selalu...dan berganti pose selama sebulan..hahahha

Perancangan sambot ramadan kat kampong somi... dah apply cuti..harap2 bos lulus becos ari ahad first day ramadan umt buat sambutan 10tahun n tahniah kat my bos dapat anugerah setia bakti ekk... ;)

huhuhu.. k babai....

Isnin, 11 Julai 2011

bersama dengan Prof. Sentap Hati Mak Nakkk..

Haaaa..

Sesi hari ni bersama Prof. Sentap Hati Mak Nakk...,

Korang pernah rase sentappp yang begitu meregutt jiwaa???

Tau cengane nak mengatasi perasaan sentapp???

Ohhhhh kesiaannn kannn bila sentapp... muncung pum panjang sedepaa....

Ni bukan kesah aku sentapp.. tapi ni nak cite...

Kes ni ada sorang wartawan ni dia gi sms kat my ex-boss, dia cite ada satu budak ni telah menganjim-ganjim lagu negara kuuu...dan telah post kat wall di facebook beliau..
kecoh kan satu opis ai bila x-bos suruh check budak ni duk kat department ai ni ke??
sb tak silap ada nama sama dgn budak MSc. yang daftar under department ai...

Kesahnye budak MSc. ni baru je ym aku semalam kann tanya khabar..and I know takkanlah dia buat cenggitu, dahla budak pemaluu...chooiii...

Dah skrang kes panas... we all cari profile facebook dia... pastu tengok memang dia letak studi kat umt... tapi bila our officer klik sorang2 friends dia, sorang pom tak studi kat umt... sekarang dah jadik kes polis..

nasiplaah ko kann..hehehehe..lagipum perkara cenggini takbleh dimain2 wei..ko persendakan RAJA...dgn LAGU NEGARAKU...pape pum kami sedia untuk bekerjasama bagi cari dia sampei dapat...

pastu kalau betul lah dia studi sini memang perkataan syabasss laa sb buat satu unibersiti dah jadi "SENTAP HATI MAK NAAKKK"... :)

Sekian, time kasihh...