Isnin, 16 November 2009

cite peberet mama

Assalamualaikum...



Semenjak dua menjak tiga menjak ni ada kemuskilan kt umah i, asal jumaat je remoote tb mesti ilang, ntah sape yg ambik.. dicovery ke wonderpet ker memang takleh tgk yg leh tgk TV3 jerrr

terpakse lah aboh layan cite ni..







... ni mase makcik nur wat saspen, masa ni memang mama feling sunguh.. siap sok sek sok sek tapi aboh wat dekkk jerrr.. aboh meme gitu tok sensitif, i kalu lapo je sensitif gitu..hehe

2 mulut berkata:

tiHa berkata...

mama darwisy kalau nak tgk dr episode 1-last episod bgtau lerr..dah ada siap download semua..hhahahah

Darwisy berkata...

hehehe..wahwahwah..memang peminat setia, amanah gilo doohh...en.somi deme jer sedap ngat ngutuk citer ni..dahal dio sama naik duk ngesat mato..hahaha