Rabu, 28 April 2010

My Duuk Duukk..

Assalamualaikum..

Haaa...my Duuk Duukk...

Pe bende Duukk Duukkk nih???

Hehehe... Meh tunjok sket mende nih..





Ni laa name Duukk Duukk..alah ni haa..munyi kuda okehh..duukk dukk tuu









Ade taik idong laa duuk duukk ai nih..beseh sket..sian dia tak sampe tangan nak korek..auwwww..


Santekk kan Duuk Duukk ai ?? bulat mata...kening jer takde..pusat pom takde juge..lain semua ade..



Sayamm duuk duukk...muahh muahhh muaahhh...


Pelok bagai Duuk Duukk nih...sayam sangatlaa kire nih..kalau dapat beby mesti sayam juge cenggini...Nasip Duuk Duukk ni bukan manusia..


Meh Duukk Dukk...jum tengok aliff Baa taa ngam ai nih......


Haisyyhhhh..Dukk Dukkk ni beshhh...

Dah memang ai ni kategori penyayang ler... takat Duuk Dukk ni senang jer jage...

haahhaa...


Isnin, 26 April 2010

M. Nasir : Langgam Pak Dogo (HQ Audio)

Rabu, 7 April 2010

Mini Kebun...sape ada???

Assalamualaikum..

Hai...

Suke ke hobi kebun2 ni, main2 tanah...cangkol2 rumpot..tanam2 pokok..sukaa?? ai sukaaa sangaattt leh main air...perasan kalo budak2 sebaya ai ni tanya laa sape tak suke main air???heeheee..

Sapa ada mini kebun???

Ai telah bersusah payah dengan abah ai untok buat mini kebun nih...

tapi tak manyak sangat pokok tanam nye...ade beberapa shaje...

Ni tak pastilaa abah ai rajim bape bulan je ni....heehheee..

takpe mama hire ai laa jadi tukang siram..suke ni main2 air...dah ko tetiap petang asek mandi kat luar jer...

meh meh meh meh.....


ye mane abah ni...nak ekotlaaaaa....


together with abah buat mini kebun tu..tapi hanye tengok dan main korek2 pasir..tp adelaa main lempar2 batu..tak lepas pagar umah pom masuk balik dalam pagar..hampess

sangkol lagi abah..sangkol....sangkol2 tengok anak gak nih...dekat jer anak ngam sangkol...


ye ye..manyak keje lagi...


ni batang kayu buang yer ma..

okeyy dah siyap...bab nih ai suke...bukak paip air..then sirammm laaaaa..buat hape siram pokok..siram aii lagi besttt..fuuhhh




Ahad, 4 April 2010

Jom tengok bola...

Assalamualaikum w.b.t

Hai, tengok bola semalam?? haaa, kan Tenganu lawan kedah...

haruslaaa..ai ngam abah memang tengok..saje denki tanak kasi mama ai tgk AF...

best pe bola...

Dah tenganu lawan, yang jaga goal pom bes....nama dia syabini...beliau adelah merupakan goal keeper masa sukan sea baru2 ni kan..

asal pacik main tu sepak bola out pom ai jerit " GOAAALLLLLLLLLLLLLLLL"...

ade ai kesah masuk jaring ke tak kan...yg penting semangat tuuu..hahahaha

perasan tak takde dah adengan2 baling mercun, balik air mineral..ape bagai...

dah ketat undang2 skrg kalo nak masuk stadiyum...baguslaaa...dang tu nasip r sape2 masuk stadiyum air mineral tak dibenarkan bawa...haus ke ape ke lantak r...3 jam lam stadiyum tu..hahaha

paling best tiap2 negeri ade propaganda kann.. ke hape orang panggil, cam tenganu "PETEH TENGANU PETEH"....

hehehe..pe bende peteh tuuu???

meh la jupe ai kalo nak tau cemane....hehehe

jom layan gambar n video clip ni....
























video