Selasa, 19 Mei 2009

The Biggest Loser


Assalamualaikum....

Nih nak citer sket pasal TV show, the biggest loser kat channel Astro 702...

Citer nih memang febret Mama n Abah r..Abah la mula2 skali mempromote ke Mama..sebab Abah slau tgk discovery channel ..jadinya Mama ni dia ckp fening kalo tgk discovery...
Untuk mencari kesepakatan utk menonton tibi...Abah mempromote cite The Biggest Loser ni...
So skarang ni Abah n Mama akan menelopong depan tibi sambel menikmati citer tersebut....
Namun ade citer disebalik citer ni...jap ehh..tengok gambo dulu.....

attached....

Ni Jurulatih deorang Bob and Jilian....

Ni pemenang Biggest Loser baru-baru ni..lelaki baju itam tuu...dia turun berat lebih 100 paun...

Ni antara sesi latihan semasa dalam akademi biggest loser...


Citer disebalik cenggini....

Semasa Abah n Mama menelopong duk tengok citer nih...I main la lari2 ngam walker...sekali terase benor nak gi tarik plastik ade sabun Dynamo kat dapor tu..sekali plastik tu duk tepi tebing ant ruang dapor n ruang dining...tiba2...deboommmm..nunggeng I jatoh kat lantai...hahaha

Dengan bunyi yang kuat dari mulot I...Abah n Mama kalut terus...
baru r dok engat dah citer best kat tibi tuuu..hahahaaa...tu r Abah n Mama.....
Len kali..sila jangan tumpu 100% kat tibi tu yer...wahwahhhh

bubuy!

3 mulut berkata:

IrinaSairah berkata...

tengok gok citer ni...tapi dok ingat bila siaran dia..banyak sangat etek channel yang nak ditengok...tapi memang kelas la cara dia turun berat badan....

Darwisy berkata...

mama i cakap hari tu ye nak jadi the biggest losser..hehe da hal badan mama i tu sekeping jeeee..

Darwisy berkata...

Tulaaa...Mama dah pesan kat ahli keluarga dia nih..especiali kat abah..kalu nampak laksam..xpelu training mcm biggest loser nih..tp 'dedeh' jer tanpa bius..kejam wahh...