Rabu, 28 Oktober 2009

King and Queen of the nite....

Assalamualaikum w.b.t

Entry ini ditujukan khas pade acik ina dan uncle wawa .....

Oleh kerana acik Ina bila-bila masa nak deliver baby boy....n uncle wawa yg baru kelik dari KK perlu tengok surprise nih...

Hehhehee....

Ni I curik daripade CD mama yang disimpan di dalam peti besi beliau...

Oleh kerana peti besi mama stok mcm peti aes jer...adelah memang terjangkau dek pikiran cemane I boleh mengakses peti tersebot...

Mama I ade gak lam CD nih....tapi takleh nunjok r...sb mama dah janji nak beli playskool ke I...wahwawh..nati kang saje tak dapat...dapat cubit ade r...

Semalam takde letrik...menci tol tengah2 tiwdo tetiba takde letrik...agak kerap gak tu 2-3bulan nih...takkan raksase fire tiang letrik kot...ke spiderman tengah bergayot kat kabel letrik sampe putos??...

Jum r tengok uncle wawa n achik ina nih....

-

-

-

-

-

-

the video has been removed by blog owner...

5 mulut berkata:

Sutera Batik berkata...

Perrgghh... Gile sporting.. Bravo bravo...

IrinaSairah berkata...

Malusnyer sayer..huhuuhuh...
Teringat kenangan lama...
Dok aci...dok aci..pah mana la cd i erk???
nak kena buat pembalasan plok nih..hhehehehe...

SUZIANA berkata...

Huahuahua..nk gelepa akak tgk.ekeke..Yang penting cuba tgk tangan uncle wawa tuh masa nyanyi..kelas gtu..kehkehkeh...

Anak Burhan berkata...

bangang sangat video ituh....argggg aku nk wat pembedahan kosmetik!!!

AIFAIS berkata...

erm... sape name lect laki tu.. dh lupe r. rupe2nye korang sume nie warga polisas jugak ek.. ok la tu...