Isnin, 8 Jun 2009

Possing untok acare suka-muka...

Assalamualaikum....

Hai...Setemelah di hari hujung minggu...(coti 3 hari, my parent tak balik kampong sb mama kene keje)

Jadi semalam semasa ketiadaan mama, seorang jurupukulgambar telah meminta I untuk memosing kan diri untuk majalah beliau iaitu majalah durian - bukan majalah mangga key..hikhik

So, dengan bangge dan terase kebas punggong I ni..maka berposingla I mengekut ape yang dikehendaki oleh jurupukulgambar tersebot..

So..berikut adelah untuk tatapan semua...

Pic 1 : Maseh lagi terpingga, buat cam tatau pe pe..wat derk dulu konon...


Pic 2 : Shedeh dan buat2 majok..abah cerlong sb tadi buat2 muka...


Pic 3 : Okehh..setelah diberi minum susu sket...dah okey nak posing..


Pic 4 : Cube menunjokkan pose nampak gusi keh...gusi maseh lagi merah ke pink pinkan...

Pic 5 : Nampak sket siyes...owhh nampak gak akerium abah kat lakang..Abah buat sniri akerium tuh..kat kedai takde r bumbong cengitu..kelass abah...


Pic 6 : Tersengeh..sambel2 cube menkontrolkan diri utk tuwun dari sofa itu..


Pic 7 : Ni dah sengeh lebeh2 key...ni sengeh kelakar sb rase kat muka jurupukulgambar ade jerawat batu..atau munkin pokya yang ade mengagah I sambel cak2 di balek lansir mama(kalu mama tgk sure kene maroh..putus lansir dia baru tau)..tak sure..


Okey..sekian, terima kasehhh....

2 mulut berkata:

ekinckin berkata...

ala...comeinya adik darwisy...nak jupe rase die ni...

Darwisy berkata...

hahahahaa...alah acik ekin ni..malu I..