Isnin, 13 Ogos 2012

Boboiboy....

Assalamualaikum.. w.b.t

Selamat Berpuasa hehehe...dah akhir2 puasa baru ai update... hmm nak buat camne... minggu 1-2 puasa ai sgt sibuk di pejabat... dah lembek rasanya buat keje... tambah batuk, selsema...alahai.... dugaan nya...

minggu ke-3 puasa ok skit tapi batuk tak hilang...gagahkan diri makan ubat batuk dgn harapan sahur dapatlah bangun.... alhamdulillah takat ni tak terlepas sahur lagi..cuma pagi tadi, mcmana i boleh lambat skit bangun, bangun2 tengok2 papa boboiboy dah makan sorang2... amboi bini dibiarkan tido tanpa sahur..nasip ada alarm bunyi 5 minit skali... pastu rilek je jwp ... dah kejut tadi tapi bini tak bangun...

ok bukan nk citer pasal sahur pun, citer pasal boboiboy...

tau kan pasal cartoon ni... alahai anakanda terchenta ni sangat2 lah addicted dgn boboiboy ni...


cerita boboiboy tiap hari ahad kul7pm tak pernah nak miss... siaran ulangan pun sanggup tengok...
pastu tengok kat youtube plak....

masa kat ofis, papa call kata animonsta ada jual topi boboiboy kat fb... suruh i check nak beli untuk anak..
.... alahai sweetnya bapak... mama ni tak pernah tanya baju raya dah siap ke belum, slipar raya, hengbek dah ada belum...tang tu tak sweet...

i kan bab2 online shopping, pengalaman adala dlm 3 tahun dah...hahaha... baca satu2 comment kat fb animonsta tu, ramai yg kata animonsta ni tak reply email pasal topi...

i pun guna ayat skit email kat animonsta "Serious Buyer, fast and full payment can be made"...
hahaha... hari yg sama jugak dia reply...
then 2-3 hari lepas tu dapatlah topi... bukan topi je angpaw boboiboy pun ai beli...hahha

jum layan pics budak perasan boboiboy ni...















pic ni paling suka, sebab mcm real boboiboy... haha.. kelakar lah awisy ni...
terus panggil mama Yaya (watak dlm citer boboiboy) then papa Adudu (watak jahat dlm citer tu)



1 mulut berkata:

Linda JB berkata...

Salam admin,

Boleh PM saya x mcmna nk beli topi boboiboy ni? kesian kt ank saya asik mintak topi boboiboy sbb nmpk kazen dia ada topi tu..Biasa la budak2 ni kalau dgn boboiboy, sape je yg x suka..;) Harap dapat bantu.

Linda JB.